Producent: | Celiko |
Waga brutto: | 80 g |
Opakowanie: | Torebka |
Rozmiar opakowania | 75 g |
Galaretka o smaku truskawkowym w proszku.
Celiko dla rodziny
Produkujemy artykuły bezglutenowe od 1982 r.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Sposób przyrządzania:
1. Zawartość opakowania wsypać do ½ l przegotowanej, gorącej wody (nie gotować).
2. Dokładnie wymieszać aż do rozpuszczenia i studzić.
3. Wlać do naczynia i wstawić do lodówki, aby galaretka stężała. W czasie upałów należy użyć mniej wody.
Pamiętaj, że świeże owoce kiwi i ananasa spowodują, że galaretka nie stężeje!
Zalecenia dla alergików
W 100 g galaretki w proszku | W 1 porcji (150 g) gotowej galaretki przyrządzonej wg przepisu | |
Wartość energetyczna | 1663 kJ/391 kcal | 368 kJ/88 kcal |
Tłuszcz | 0 g | 0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g | 0 g |
Węglowodany | 85 g | 19 g |
w tym cukry | 85 g | 19 g |
Białko | 11,1 g | 2,6 g |
Sól | 0,03 g | 0,01 g |
Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji galaretki po ok. 150 g. |
Rozmiar opakowania: 75 g
Waga brutto: 80 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 168 mm
Wymagana szerokość na półce - 112 mm
Wymagana głębokość na półce - 12 mm
Rodzaj opakowania: Torebka
Adres producenta | Adres zwrotny |
Celiko S.A. ul. św. Antoniego 71 61-359 Poznań PL |
Celiko S.A. ul. św. Antoniego 71 61-359 Poznań PL tel. 61 871 27 00 www.celiko.com.pl serwis konsumenta: serwis@celiko.com.pl |
Języki na opakowaniu
Cechy:
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies