Producent: | Bakoma |
Waga brutto: | 362 g |
Opakowanie: | Pot |
Rozmiar opakowania | 350 g |
Jogurt naturalny 0% tłuszczu wysoka zawartość białka.
Przechowywać w temp.: od +2°C do +6°C.
Zalecenia dla alergików
Dodatki
Wartość odżywcza 100 g jogurtu | |
Wartość energetyczna | 214 kJ / 50 kcal |
Tłuszcz | 0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany | 7,6 g |
w tym cukry | 7,6 g |
Białko | 5,0 g |
Sól | 0,10 g |
Informacja dla diabetyków wymienniki na 100 g | |
Wymiennik węglowodanowy (WW) | 0,76 |
Wymiennik białkowy (WB) | 0,20 |
Wymiennik tłuszczowy (WT) | 0 |
Wymiennk białkowo-tłuszczowy (WBT = WB + WT) | 0,20 |
Rozmiar opakowania: 350 g
Waga brutto: 362 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 110 mm
Wymagana szerokość na półce - 94 mm
Wymagana głębokość na półce - 94 mm
Rodzaj opakowania: Pot
Adres producenta | Adres zwrotny |
BAKOMA Sp. z o.o. ul. Połczyńska 97A 01-303 Warszawa www.bakoma.pl Infolinia 801 340 600 Zakład Produkcyjny: Elżbietów 48 96-516 Szymanów Polska |
BAKOMA Sp. z o.o. ul. Połczyńska 97A 01-303 Warszawa www.bakoma.pl Infolinia 801 340 600 |
Języki na opakowaniu
Cechy:
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies