Producent: | Bakoma |
Waga brutto: | 208 g |
Opakowanie: | Pot |
Rozmiar opakowania | 200 g |
Śmietanka sterylizowana.
Doskonała do deserów, zup i sosów.Przechowywać w temp.: od +2°C do +6°C.
Przed ubijaniem dobrze schłodzić w lodówce.
Zalecenia dla alergików
w 100 g produktu | |
Wartość energetyczna | 1201 kJ/292 kcal |
Tłuszcz | 30,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 18 g |
Węglowodany | 3,3 g |
w tym cukry | 3,3 g |
Białko | 2,1 g |
Sól | 0,10 g |
Rozmiar opakowania: 200 g
Waga brutto: 208 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 99 mm
Wymagana szerokość na półce - 75 mm
Wymagana głębokość na półce - 75 mm
Rodzaj opakowania: Pot
Adres producenta | Adres zwrotny |
BAKOMA Sp. z o.o. ul. Połczyńska 97A 01-303 Warszawa Zakład Produkcyjny: Elżbietów 48 96-516 Szymanów Polska Infolinia 801 340 600 www.bakoma.pl |
BAKOMA Sp. z o.o. ul. Połczyńska 97A 01-303 Warszawa Infolinia 801 340 600 www.bakoma.pl |
Języki na opakowaniu
Cechy:
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies