Waga netto: | 200 |
Makaron ryżowy jest to produkt powstający tylko i wyłącznie z dwóch składników - mąki ryżowej oraz wody. Produkt ten jest podstawowym składnikiem potraw kuchni tajskiej i chińskiej, ale można go spotkać w wielu rejonach Azji. Występuje w wielu odmianach od cienkich nitek Vermicelli do grubych wstążek mających szerokość 10 mm. Makaron ryżowy jest lekkostrawny, dlatego też jest wyśmienitym produktem dla osób mających nadwagę bądź będących na diecie lub mających problemy żołądkowe. Warto również wspomnieć, że makaron ryżowy jest produktem w 100% bezglutenowym.
Przechowywać w temperaturze pokojowej w suchym miejscu.
Mąka ryżowa 85%; woda; sól.
Wartości odżywcze |
||||||||||||||||
|
Adres producenta | Adres zwrotny |
KK Polska Sp. z o.o., ul. Działkowców 15/DOK 50-51, 84-230 Rumia Polska | KK Polska Sp. z o.o., ul. Działkowców 15/DOK 50-51, 84-230 Rumia Polska |
Cechy:
Makaron ryżowy, 3 mm.Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies