Producent: | Morliny |
Opakowanie: | Tacka |
Kraj pochodzenia | Polska |
Rozmiar opakowania | 0,200 kg |
Szynka wieprzowa parzona z połączonych kawałków mięsa z dodaną wodą.
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Morliny od 1992 r.
Okolice Ostródy
Dobre mięso i wędliny
Produkowane w Polsce
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciagu 48 godzin
Zalecenia dla alergików
Wartość odżywcza w 100 g produktu: | |
Wartość energetyczna | 419 kJ / 99 kcal |
Tłuszcz | 2,0 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,8 g |
Węglowodany | 1,3 g |
- w tym cukry | 1,1 g |
Białko | 19 g |
Sól | 2,2 g |
Rozmiar opakowania: 0,200 kg
Rodzaj opakowania: Tacka
Adres producenta | Adres zwrotny |
Animex Kutno Sp. z o.o., ul. T. Chałubińskiego 8, 00-613 Warszawa, Oddział K1 w Kutnie, ul. Intermodalna 8, 99-300 Kutno |
Animex Kutno Sp. z o.o., ul. T. Chałubińskiego 8, 00-613 Warszawa |
Języki na opakowaniu
Cechy:
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies