Sprawdź dostępność transportu

Koska Chałwa sezamowa o smaku waniliowym 200 g

KOD EAN: 8690710009428
Producent: Koska
Waga brutto: 210 g
Opakowanie: Torebka
Kraj pochodzenia Turcja
Rozmiar opakowania 200 g
12,92 zł64,60 zł/kg

Informacje o produkcie

Opis

Wyprodukowano w Turcji

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Najlepiej spożyć przed: data i nr partii podane na boku opakowania

Składniki

  • pasta sezamowa (57 %)
  • cukier
  • emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych)
  • wyciąg z korzenia mydlnicy
  • regulator kwasowości (kwas cytrynowy)
  • aromat (wanilina)

Zdrowie i styl życia

Zalecenia dla alergików

  • Migdały - Może zawierać
  • Orzechy laskowe - Może zawierać
  • Orzechy - Może zawierać
  • Pistacje/orzechy pistacjowe - Może zawierać
  • Sezam - Zawiera
  • Orzechy włoskie - Może zawierać

Dodatki

  • Zapachy - Zawiera

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza na 100 g
Wartość energetyczna (kJ/kcal) 2302 / 550
Tłuszcz (g) 34
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 6,9
Węglowodany (g) 46
w tym cukry (g) 46
Błonnik (g) 3,8
Białko (g) 13
Sól (g) 0,20

Opakowanie

Rozmiar opakowania: 200 g

Waga brutto: 210 g

Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 84 mm
Wymagana szerokość na półce - 138 mm
Wymagana głębokość na półce - 49 mm

Rodzaj opakowania: Torebka

Adres producenta

Adres zwrotny

SE-MAR sp. z o.o.
05-870 Błonie,
Kopytów 20a
tel. +48 22 722 26 86,
www.se-mar.pl

Rozszerzone dane

Języki na opakowaniu

  • polski

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies. Zamknij

Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies

OK, rozumiem