Producent: | Kamis |
Waga brutto: | 16 g |
Opakowanie: | Saszetka |
Zapakowano w | Polska |
Rozmiar opakowania | 8 g |
Lubczyk.
FSC - www.fsc.org, Mieszany, Papier z odpowiedzialnych źródeł, FSC C151350
Salsa z makreli
Przygotowanie 15 min
Gotowanie 0 min
Porcje 4
Składniki:
1 puszka filetów z makreli
½ puszki białej fasoli konserwowej
2 kiszone ogórki pokrojone w drobną kostkę
1 czerwona cebula pokrojona w drobną kostkę
1 łyżka koncentratu pomidorowego
2 łyżeczki lubczyku Kamis
1 łyżeczka papryki słodkiej Kamis
½ łyżeczki ppapryki ostrej Kamis
sól, pieprz do smaku
2 łyżki soku z cytryny
1 łyżka posiekanej natki pietruszki
1. Makrelę odsącz z oleju, nie wylewaj go.
2. Posiekaj ją drobno z fasolą.
3. Dodaj ogórki, cebulę, koncentrat pomidorowy, przyprawy, delikatnie wymieszaj.
4. Do uzyskania odpowiedniej konsystencji możesz dodać pozostawiony olej.
5. Podawaj z ulubionym pieczywem. Przed podaniem skrop sokiem z cytryny i posyp natką pietruszki.
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Zapakowano w Polsce
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Zalecenia dla alergików
Rozmiar opakowania: 8 g
Waga brutto: 16 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 145 mm
Wymagana szerokość na półce - 110 mm
Wymagana głębokość na półce - 5 mm
Rodzaj opakowania: Saszetka
Adres producenta | Adres zwrotny |
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska |
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska |
Języki na opakowaniu
Cechy:
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies