Przechowywać w temperaturze od +2 C do +6 C
Mięso wieprzowe: schab bk, boczek surowy, woda, sól, stabilizatory E450, E451, E452, skrobia modyfikowana E442, substancje zagęszczające: E407a i E415, wzmacniacz smaku: E621, regulator kwasowości: E500, przeciwutleniacz E310, przyprawy i ekstrakty przypraw, aromat, substancja konserwująca E250. Posypka: majeranek.
Adres producenta | Adres zwrotny |
Zakład Rzeźniczo-Wędliniarski GŁOWIAK Wiesława Głowiak 37-125 Czarna k/Łańcuta 41 |
Zakład Rzeźniczo-Wędliniarski GŁOWIAK Wiesława Głowiak 37-125 Czarna k/Łańcuta 41 |
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies