Waga brutto: | 14 g |
Opakowanie: | Zgrzewane |
Rozmiar opakowania | 10 g |
Liofilizowany baton malinowy.
Opakowanie Nadające się do recyklingu
Produkt szczelnie zamknięty przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Spożyć bezpośrednio po otwarciu.
Zalecenia dla alergików
w 100 g | w 1 porcji (10 g) | % RWS* w 1 porcji (10 g) | |
Wartość energetyczna | 1552 kJ/367 kcal | 155 kJ/37 kcal | 2% |
Tłuszcz | 0,9 g | 0 g | 0% |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g | 0 g | 0% |
Węglowodany | 79 g | 7,9 g | 3% |
w tym cukry | 65 g | 6,5 g | 7% |
Błonnik | 15 g | 1,5 g | - |
Białko | 3,8 g | 0,4 g | 1% |
Sól | 0,03 g | 0 g | 0% |
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). | |||
** Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu. | |||
1 baton (10 g) stanowi 1 porcję. | |||
Zawartość polifenoli: 400 mg/100 g produktu. | |||
Wartość średnia uwzględniająca sezonową zmienność owoców. |
Rozmiar opakowania: 10 g
Waga brutto: 14 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 47 mm
Wymagana szerokość na półce - 139 mm
Wymagana głębokość na półce - 22 mm
Rodzaj opakowania: Zgrzewane
Adres producenta | Adres zwrotny |
Celiko S.A. ul. św. Antoniego 71 61-359 Poznań |
Celiko S.A. ul. św. Antoniego 71 61-359 Poznań tel. 61 871 27 00 www.celiko.com.pl www.frupp.pl |
Języki na opakowaniu
Cechy: