Producent: | Bonduelle |
Waga brutto: | 505 g |
Opakowanie: | Puszka konserwowa |
Kraj pochodzenia | Produkt UE |
Rozmiar opakowania | 430 g |
Czerwona fasola w sosie pomidorowym ,,cayenne''. Produkt sterylizowany.
Pojemność opakowania 425 ml
Spróbuj z mięsem np. mielonym
Teksańska fasolka "cayenne”
Usmaż mięso mielone lub kawałki piersi kurczaka. Dodaj teksańską fasolkę "cayenne” i podgrzej. Dopraw do smaku. Zawiń w tortille z sałatą oraz paskami papryki.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
produktu w 100 g | |
Wartość energetyczna | 442 kJ - 106 kcal |
Tłuszcz | 2,9 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,3 g |
Węglowodany | 12,1 g |
w tym cukry | 6,2 g |
Błonnik | 6,1 g |
Białko | 4,7 g |
Sól | 0,67 g |
Opakowanie zawiera 2 porcje. |
Rozmiar opakowania: 430 g
Waga brutto: 505 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 85 mm
Wymagana szerokość na półce - 86 mm
Wymagana głębokość na półce - 86 mm
Rodzaj opakowania: Puszka konserwowa
Adres producenta | Adres zwrotny |
Bonduelle Polska S.A. ul. Puławska 303 02-785 Warszawa |
Bonduelle Polska S.A. ul. Puławska 303 02-785 Warszawa www.bonduelle.pl |
Języki na opakowaniu
Cechy:
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies