Producent: | Wiodąca Marka |
Waga netto/ilość: | 500 g |
Ekologiczny makaron spaghetti. Produkt rolnictwa ekologicznego.
semolina z PSZENICY durum najwyższej jakości*.
*Składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Produkt może zawierać: ŁUBIN, GORCZYCĘ, JAJA i SOJĘ.
wsypać porcję makaronu do wrzącej osolonej wody (1 litr wody na 100 g makaronu). Porcja na jedną osobę – 100 g. Mieszać do momentu wrzenia i gotować przez czas wskazany na opakowaniu. Po ugotowaniu makaron odcedzić i przelać wodą. Podawać. Makaron podawać z sosem lub innymi dodatkami według upodobania.
Czas gotowania: makaron twardy: 10 minut; al dente: 11 minut; makaron miękki: 12 minut.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartości odżywcze |
||||||||||||||||||||||
|
Produkt może zawierać: ŁUBIN, GORCZYCĘ, JAJA i SOJĘ.
Adres producenta | Adres zwrotny |
Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o., ul. Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa |
Scamark Polska Sp. z o.o./ul. Jutrzenki 156/02-231 Warszawa |
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies