Producent: | Abak |
Waga brutto: | 206 g |
Opakowanie: | Torebka |
Kraj pochodzenia | Polska |
Rozmiar opakowania | 200 g |
Makaron jajeczny, przepiórczy krajaneczka.
Abak
Dobry wybór dla Twojej rodziny.
Opakowanie Nadające się do recyklingu
Wyprodukowano w Polsce.
Przechowywać w suchym, przewiewnym i zacienionym miejscu.
Zalecenia dla alergików
Wartość odżywcza w 100 g produktu: | |
Wartość energetyczna | 1506 kJ/355 kcal |
Tłuszcz | 1,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,6 g |
Węglowodany | 72 g |
w tym cukry | 1,5 g |
Białko | 12 g |
Sól | 0,02 g |
Gotować we wrzątku: Zagotować wodę z dodatkiem soli w proporcji 1 litr wody na 100 g makaronu. Do gotującej wody wrzucać stopniowo makaron, nie przerywając wrzenia. Gotować 3-4 minuty na słabym ogniu, od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić, spłukać wodą i podawać.
Rozmiar opakowania: 200 g
Waga brutto: 206 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 217 mm
Wymagana szerokość na półce - 119 mm
Wymagana głębokość na półce - 66 mm
Rodzaj opakowania: Torebka
Adres producenta | Adres zwrotny |
Makarony Polskie SA ul. Podkarpacka 15a 35-082 Rzeszów www.makaronypolskie.pl |
Makarony Polskie SA ul. Podkarpacka 15a 35-082 Rzeszów www.makaronypolskie.pl |
Języki na opakowaniu
Cechy: